Reporter grafic a Catalunya

  El dia del seu casament es un dels més important de la seva vida i no voldrà deixar que aquest moment tant especial sigui immortalitzat per qualsevol.
Està buscant  algú amb anys d’experiència amb un toc creatiu i original, però econòmic?
En aquest cas som el que està buscant.
Una feina que no es limita a registrar i fixar la realitat , sinó que acompanya en aquest moment tan especial, que visqui  el que està passant i tradueixi amb imatges. Crec que aquests son els ingredients bàsics d’un reportatge bonic i diferent.
La combinació d’un contacte  personalitzat, escoltant els seus desitjos, una bona gravació i un disseny adequat, que li permeti reviure, tantes vegades com vulgui, aquesta experiència, inclòs anys desprès i sentir les mateixes emocions: Un reportatge del seu casament creat  amb sensibilitat i passió,  un record que segueix viu.
En la pàgina web trobarà informació del nostre treball i de les nostres activitats. Per aconseguir més informació no dubti amb contactar amb nosaltres.      
Naturalment els nostres preus s’ajustaran a les seves possibilitats , segons la seva demanda,  amb variacions segons  la duració del reportatge, el temps, els llocs  elegits, etc. 

Li oferim un pressupost sense compromís !

 
 
 
 

 

     

Foto i Video © Fotolooking

info@fotolooking.com | Loek van Dongen | Santa Coloma de Farners | Girona | Catalunya | España

mov: 0034-665070896

YouTubeLinkedInFacebookTwitterBuscadorfree counters Bodas